Young Living s svojimi eteričnimi olji postavlja visoke standarde čistosti in pristnosti. Proizvodnjo naših eteričnih olj skrbno spremljamo od začetka do konca s pomočjo našega edinstvenega postopka Seed to Seal® OD SEMENA DO STEKLENIČKE, s čimer zagotavljamo čistost vsakega eteričnega olja, v vsaki steklenički pa ohranimo življenjsko energijo narave.


OD SEMENA DO STEKLENIČKE

Že več kot dve desetletji strogo nadzorujemo vse faze postopka, tako na naših kmetijah po vsem svetu kot na naših skrbno preverjenih partnerskih kmetijah. Ta neprekosljiva zavezanost kakovosti pomeni, da nam lahko zaupate, da so vsa eterična olja in vsi izdelki, ki vsebujejo eterična olja Young Living in jih uporabljate doma, varni in učinkoviti.

SEJEMO

Močna in učinkovita eterična olja so izdelana iz semen in rastlin, v katerih naši strokovnjaki Young Living, v sodelovanju z univerzitetnimi strokovnjaki, skrbno preverjajo potencial eteričnih olj. Kmetije Young Living na vseh koncih sveta so zavezane k uporabi vse bolj izpopolnjenih načinov gojenja in obiranja. Naši strokovnjaki potujejo po svetu in obiskujejo zadružne kmetije, kjer preverjajo, ali njihovi postopki gojenja in obiranja izpolnjujejo naše visoke standarde. Takšna pridelava omogoča neizčrpen vir eteričnih olj, ki izpolnjujejo zahtevne standarde kakovosti Young Living.

DESTILIRAMO

Young Living v svojih postopkih pridelave združuje starodavne in sodobne metode in je zato priznan inovator na področju destilacije eteričnih olj. Uporabljamo lastno metodo parne destilacije, s katero na nežen način pridobimo najučinkovitejša eterična olja, pri izbranih oljih pa uporabljamo hladno stiskanje in nabiranje smole.

PREIZKUŠAMO

Young Living nikoli ne sprejme razredčenih, zmešanih ali nečistih olj. Da bi lahko zagotavljali stalno kakovost, eterična olja preizkusimo v lastnih laboratorijih Young Living ter v zunanjih ustanovah, s čimer zagotovimo, da izpolnjujejo stroge specifikacije, presegajo mednarodne standarde in vsebujejo optimalne ravni naravnih bioaktvinih sestavin.

USTEKLENIČIMO

Postopek »od semena do stekleničke« Young Living se zaključi v našem lastnem obratu v mestu Spanish Fork v zvezni državi Utah, ki meri okrog 10.000 m2. Z najsodobnejšo opremo vsako eterično olje skrbno shranimo v zaščitne rumenorjave stekleničke – te so pripravljene za dostavo našim članom po vsem svetu.