Koristne lastnosti Brina

  • Brin je znan po močnih razstrupljevalnih lastnostih in delovanju na imunski sistem. Pomaga preprečevati kratkoročne in tudi dolgotrajne bolezni. Vpliva na čustveno in fizično zdravje. Pravzaprav brin pomaga zaščititi uporabnike pred bakterijami in dolgotrajnimi okužbami. Danes se najpogosteje uporablja pri vnetem grlu in okužbah dihal, utrujenosti, bolečinah v mišicah in artritisu. Prav tako lahko lajša težave s kožo (ščiti in pomirja), izboljšuje imunski sistem ter pomaga pri nespečnosti in težavah s prebavili.
  • Deluje antiseptično, antirevmatično in stimulativno, zato si lahko z njim pomagamo pri poškodbah zaradi športa … Učinkovito ščiti rane in lajša otekline. Spodbuja in izboljšuje krvni obtok. Prav tako pomaga pri odstranjevanju toksinov iz telesa. Te lastnosti eteričnega olja pomagajo pri preprečevanju bolezni, kot so revmatizem, artritis, protin in ledvični kamni, ki so povezani z nepravilno cirkulacijo krvi in toksini. Eterično olje je učinkovito tudi pri sproščanju skoraj vseh oblik krčev, bodisi mišičnih, črevesnih, dihalnih in drugih. V kozmetiki se danes uporablja za nego mastne in aknaste kože ter za blažitev dermatitisa in kožnih izpuščajev. Iz telesa pomaga izločati toksine in odvajati vodo, zato je učinkovito v masažah za odpravljanje celulita.
  • To ni samo sproščujoč ali zanimiv vonj v vašem domu. Uporaba tega eteričnega olja v masaži lahko prinese odlične koristi vam in vašemu telesu.

POMEMBNO OBVESTILO

Young Living s svojimi eteričnimi olji postavlja visoke standarde čistosti in pristnosti. Proizvodnjo naših eteričnih olj skrbno spremljamo od začetka do konca s pomočjo našega edinstvenega postopka Seed to Seal® (od semena do stekleničke). S tem zagotavljamo čistost vsakega eteričnega olja, v vsaki steklenički pa ohranimo življenjsko energijo narave.

Metoda Electro Light/Ning Healing.

  • Priporočam vam, da preden začnete uporabljati eterična olja, vedno preberite SPLOŠNI PREVIDNOSTI UKREPI. Tu je prostor za nasvete, ki vam olajšajo življenje. Metoda Electro Light/Ning Healing vam ponuja nekaj zelo preprostih naravnih nasvetov in opisov. Biti moramo proaktivni pri raziskovanju in pogovoru s kvalificiranimi aromaterapevti ali drugimi posamezniki, ki se usposabljajo za uporabo eteričnih olj in alternativo. Vse informacije, opisane tukaj so plod raziskovanj in uvidov posameznikov.

Dodaj odgovor

error: Avtorske pravice pridržane !!