kvaliteta

Svojim esencijalnim uljima Young Living postavlja visoke standarde čistoće i autentičnosti. Pažljivo pratimo proizvodnju naših esencijalnih ulja od početka do kraja s našim jedinstvenim postupkom Seed to Seal® OD SJEMENA DO BOCE, osiguravajući čistoću svakog esencijalnog ulja i čuvajući životnu energiju prirode u svakoj boci.

OD SJEMENA DO BOCE

Već više od dva desetljeća strogo pratimo sve faze procesa, kako na našim farmama širom svijeta, tako i na našim pažljivo pregledanim partnerskim farmama. Ova nenadmašna predanost kvaliteti znači da nam možete vjerovati da su sva esencijalna ulja i svi proizvodi koji sadrže esencijalna ulja Young Living i koji se koriste kod kuće sigurni i učinkoviti.

SIJEMO

Snažna i učinkovita esencijalna ulja izrađena su od sjemena i biljaka, u kojima naši stručnjaci za Young Living u suradnji sa sveučilišnim stručnjacima pažljivo provjeravaju potencijal esencijalnih ulja. Farme Young Living u svim dijelovima svijeta predane su korištenju sve sofisticiranijih metoda uzgoja i žetve. Naši stručnjaci putuju svijetom i posjećuju zadružne farme kako bi provjerili odgovaraju li njihovi procesi uzgoja i žetve našim visokim standardima. Takva proizvodnja pruža neiscrpan izvor esencijalnih ulja koja udovoljavaju zahtjevnim standardima kvalitete Young Livinga.

DESTILIRAMO

Young Living kombinira drevne i suvremene metode u svojim proizvodnim procesima te je stoga priznati inovator na polju destilacije esencijalnih ulja. Koristimo vlastiti postupak destilacije vodenom parom kojim na nježan način dobivamo najučinkovitija esencijalna ulja, a u odabranim uljima koristimo hladno prešanje i nakupljanje smole.

POKUŠAMO

Young Living nikada ne prihvaća razrijeđena, miješana ili nečista ulja. Kako bi se osigurala dosljedna kvaliteta, esencijalna ulja ispituju se u vlastitim laboratorijima Young Livinga i u vanjskim objektima kako bi se osiguralo da udovoljavaju strogim specifikacijama, premašuju međunarodne standarde i sadrže optimalnu razinu prirodnih bioaktivnih sastojaka.

U BOCI

Postupak dodavanja sjemena u bocu Young Living završen je u vlastitom pogonu u Spanish Fork-u u državi Utah, koji mjeri oko 10.000 m2. Uz najsuvremeniju opremu, svako esencijalno ulje pažljivo čuvamo u zaštitnim žuto-smeđim bocama – one su spremne za dostavu našim članovima širom svijeta.

Eternija - Trgovina in druge storitve