NingXia Red je kombinacija goji jagod in 100 % naravnih eteričnih olj

O IZDELKU

NingXia Red je kombinacija goji jagod in 100 % naravnih eteričnih olj v močni, hranljivi infuziji za celo telo. Delovanje legendarnih goji jagod iz pokrajine Ningxia je znano že stoletja in sodobne raziskave so odkrile nove učinkovine, ki vplivajo na naše zdravje. Napitek je izjemnega okusa in uživamo ga lahko vsak dan, da vzdržujemo raven energije v telesu in telo oskrbimo z glavnimi hranljivimi snovmi za zdravje in dobro počutje.

V napitku NingXia Red je mešanica eteričnih olj pomaranče, yuzu, limone in tangerine. Omenjena eterična olja podpirajo zdravje in so izjemno okusna. Vsebujejo 93 odstotkov d-limonena, ki je močan antioksidant. Je izjemno bioaktiven in vsebuje flavon tangeritin. Kombinacija eteričnih olj ustvari odličen naravni okus in pomaga pri vzdrževanju normalnega delovanja celic.

Goji jagode (Lycium barbarum) v NingXia Red rastejo v provinci Ningxia, ki se nahaja na severu Kitajske. Ta super hrana sodi med živila z najvišjim odstotkom vlaknin in vsebuje zeaxanthin – karotenoid, ki pomaga pri ohranjanju zdravega vida. Prav tako vsebuje polisaharide, amino kisline in simbiotične pare vitamin-mineral, ki spodbujajo optimalno notranjo absorpcijo. V podjetju Young Living smo uporabili pire cele goji jagode – sok, lupino, semena in sadež – in tako obdržali več zdravilnih učinkovin tega čudežnega sadeža.

V napitku NingXia Red najdemo številne druge učinkovine. Ekstrakt grenivkinih pečk, ki vsebuje polifenole, podpira obtočila. Sok borovnice, aronije, češnje, granatnega jabolka in sliv dodajo karotenoide in fito hranljive snovi. Vse te sestavine bodo vaše telo oskrbele s hranljivimi snovmi, ki jih potrebuje za vzdrževanje zdravja in dobrega počutja ter vam zagotovile optimalno storilnost. NingXia Red je rahlo sladkan z naravnim izvlečkom stevie, ki ne vsebuje kalorij.

  • NingXia Red oskrbuje z glavnimi hranljivimi snovmi, zagotavlja naravno, glikemično energijo in ščiti pred nastankom prostih radikalov

DELOVANJE

  • Podpira normalno delovanje celic
  • Podpira zdravje in dobro počutje
  • Podpira zdrav imunski sistem
  • Pomaga pri ohranjanju zdravega vida
  • Oskrbuje z d-limonenom, močnim antioksidantom v kombinaciji z zdravo prehrano in fizično aktivnostjo podpira hujšanje

Priporočena uporaba

 Popijte 30-60 ml dvakrat dnevno. Najbolj se priporoča pitje ohlajenega napitka. Pred uporabo dobro pretresite. Po odprtju shranite v hladilniku.

opozorila

 Hraniti izven dosega otrok. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali trpite za določeno boleznijo, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. ®

NAMEN

Osebam, ki želijo preprečiti nastanek prostih radikalov v svojem telesu.

Osebam, ki želijo podpreti zdravo delovanje obtočil.

Osebam, ki želijo podpreti zdrav vid.

Osebam, ki iščejo dolgotrajno energijo v obliki nizko glikemičnih kalorij.

Osebam, ki želijo podpreti imunski sistem.

Osebam, ki želijo podpreti delovanje sklepov in mišic.

Zanimivosti

NingXia Red ima certifikat halal in kosher.

NingXia Red zagotavlja sinergijo antioksidantov, ki izvirajo iz eteričnih olj pomaranče, yuzu, limone in tangerine. Vsa ta olja vsebujejo močan antioksidant dlimonen.

Eterična olja citrusov v NingXia Red imajo osvežilno aromo, ki dvigne duha in pomirja telo.

Naravni izvleček stevie – sladilo brez kalorij – in polisaharidi goji jagode podpirajo normalno delovanje celic in ne zvišujejo krvnega pritiska.

NingXia Red ne vsebuje procesiranih sladil z visoko vsebnostjo fruktoze.

Ko so testirali izdelek in ljudi prosili, naj ocenijo videz, okus, okus po pitju, občutek v ustih in splošno sprejemljivost različnih napitkov, je NingXia Red v primerjavi z drugimi pijačami dosegla 77 odstotkov boljše rezultate.

NingXia Red vsebuje sok borovnice, češnje, aronije, granatnega jabolka in slive. Sadje je ročno izbrano, bogato z bioaktivnimi fito hranljivimi snovmi in ima sposobnost vzdrževati raven energije v telesu.

Priporočena uporaba NingXie Red 60-120 ml dvakrat dnevno temelji na sodobnih raziskavah goji jagod.

NINGXIA IZDELKI

Izdelki iz goji jagod - NINGXIA RED

Rdeča NingXia 2kom.

103.74 Vklj. z ddv

Izdelki iz goji jagod - NINGXIA RED

Rdeča NingXia 4kom.

185.50 Vklj. z ddv

Izdelki iz goji jagod - NINGXIA RED

Rdeča NingXia 6kom.

274.11 Vklj. z ddv

Izdelki iz goji jagod - NINGXIA RED

Rdeča NingXia 8kom.

356.60 Vklj. z ddv

Izdelki iz goji jagod - NINGXIA RED

NingXia NITRO

56.48 Vklj. z ddv

Dodaj odgovor

error: Avtorske pravice pridržane !!