PODATKI O STRANEH

 • Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku. Nekatere informacije na strani www.eternija.com so v angleškem jeziku. V primeru nerazumevannja se obrnite na skrbnika strani ali pišite na email: eternija.shop@gmail.com

INFORMACIJE O CENAH

 • Vse cene so v evrih (EUR). Vsem cenam na spletni strani je dodan DDV (22% ali 9.5% na prehranska dopolnila). Cena navedena ob posameznem izdelku ne vsebuje stroškov dostave.
 • Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen brez predhodnega obvestila.
  Veljajo cene in ostale ugodnosti (popusti, darila, nagradne igre, promocije in način dostave …) na dan oddaje naročila.

PLAČILO

 • Kupec lahko izbira med sledečimi možnostmi plačila: – Nakupovanje z Moneto vam omogoča hiter in varen način brezgotovinskega plačevanja v naši spletni trgovini (trenutno še ne poslujemo z Moneto), PayPal- varno plačevanje s kreditnimi karticami (Visa, Visa Electron, MasterCard), ali z nakazilom na TTR račun: SI56 2900 0005 2909 574 Unicredit Banka Slovenija D.D. Predračun – plačilo z nakazilom na TRR je možno ob predhodnem kreiranju predračuna na spletni trgovini Eternija. Ko znesek poravnate po predračunu, ki ga dobite na vaš email naslov in ko ugotovimo, da je vaš znesek bil plačan, obvestimo kupca. Zaželeno je, da uporabnik, ki želi izdelke naročati oz. kupiti v spletni trgovini Eternija, po opravljen plačilu za naročilo o tem obvesti na email: eternija.bistvo.narave@gmail.com. Priložite potrdilo. V kolikor uporabnik v roku 14 dni ne bo poravnal zneska po predračunu, bo naročilo stornirano in kot tako ne bo več upoštevano. Po storniranem plačilu vam izdelke odpošljemo, na vaš naslov. Več o naročilu in dostavi si preberite v razdelku DOSTAVA.

VARNOST NAKUPA

 • Vse podatke kupca ponudnik varuje in jih ne posreduje naprej. Podatke uporabnika po potrebi uporabimo le za občasno obveščanje o novostih ali ugodnostih v naši spletni trgovini. Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov in odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov. To pomeni, da morajo biti podatki, ki jih vnašate ob naročilu ali registraciji točni. Za več informacij o varstvu osebnih podatkov GDPR, si lahko preberete v meniju Eternija / varstvo osebnih podatkov.

ODSTOP OD NAKUPA

 • V skladu s 43.č čl. Zvpot: Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43.č členu nima, mora biti to izrecno navedeno.

REKLAMACIJA

 • V primeru, da ste prejeli izdelek, ki vam ne odgovarja, ga takoj reklamirajte s priloženim računom. Stroške vračila plača kupec, stroške zamenjave pa prodajalec. Če zamenjava ne bo mogoča, vam bomo vrnili denar. Izdelek lahko zamenjate tudi na naslovu, kjer je registrirano podjetje. Postojna, Tržaška cesta 24a, 6230.

DOSTAVA

 • Naročila bodo oddana v najhitrejšem možnem času. Lahko, da bodo obdelana še isti dan. Paket boste dobili v roku od 2 – 7 dni, na vaš naslov. V primeru zamude boste o tem tudi obveščeni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne poslujemo. Naročila lahko kljub temu oddate in bodo obdelana prvi naslednji delovni dan. Blago pošiljamo po dostavni službi Pošta Slovenija. Paket lahko prevzamete tudi na našem naslovu. Tržaška cesta 24a, Postojna, povsem brezplačno. V primeru, da izdelek naročite na svoj naslov je cena dostave 4.60 EUR + ddv. Velja za Slovenijo. Zagotovili smo, da lahko račun varno plačate že na sami spletni trgovini tako, da kasneje paket samo prevzamete, na vašem naslovu. Informacije o dostavi najdete v košarici tik pred zaključkom nakupa.

ISKANJE IZDELKA IN POSTOPEK NAKUPA

 • Vse izdelke lahko poiščete na naši spletni strani www.eternija.com s sledenjem navodilom z izborom kategorij na levi strani ali v meniju ETERIČNA OLJA ali O IZDELKIH. Ko najdete želeni izdelek, kliknite, da ga dodate v košarico. Dodate lahko več izdelkov. Ko končate z nakupovanjem, lahko k košarici izbirate med dvema opcijama PRIKAŽI KOŠARICO ali NA BLAGAJNO. Zaključek nakupa (NA BLAGAJNO) izpolnite vsa zahtevana polja in jih še enkrat preverite. Preverite tudi izračun nakupa in, če se strinjate s pogoji nakupa, označite (strinjam se z pogoji nakupa) in pritisnite Zaključi nakup. S tem je vaše naročilo oddano. Prikazan bo končen znesek nakupa in, če se strinjate s pogoji, kliknite na Oddaj naročilo. Če imate kodo kupona potem kliknite za vnos kode. Vse o popustih boste našli, na sami strani in na facebook profilu. Več na sami strani. Če želite izdelek izbrisati, pojdite v košarico (CART) in kliknite na X. Če želite preveriti stanje v svoji košarici, kliknite na košarico, sproti lahko svoje naročilo popravljate. Za vse informacije in pomoč smo vam na voljo na telefonski številki +38651672321 ali prek e-pošte: eternija.shop@gmail.com

VELJAVNOST NAROČILA

 • Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje.

TAJNOST PODATKOV

 • ETERNIJA d.o.o potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Ob registraciji na strani www.eternija.com bomo vse podatke obdržali v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pogodba o nakupu (račun) bo hranjena na sedežu podjetja in dostop do nje je možen samo kupcu in prodajalcu. Splošne uredbe o varstvu podatkov GDPR in splošne pogoje oz. informacije najdete v meniju Eternija / Varstvo osebnih podatkov.

DISTRIBUCIJA

 • Izdelke lahko preizkusite z predhodnim dogovorom z našim izbranim distributerjem Young Living. Na voljo imamo distributerje, ki so aktivni v Sloveniji in tujini. Za dodatne informacije smo vam na voljo.