YOUNG LIVING

S članstvom v Young Living ste na poti do drugačnega načina življenja – takšnega, ki bi lahko zaslužil brezplačne izdelke in priložnost, da v domove po vsem svetu prinesete rešitve, ki spreminjajo življenje.

YOUNG LIVING

Člane Young Living smo razvrstili v dve kategoriji: prednostne stranke in poslovni graditelji. Naše prednostne stranke želijo uživati ​​ugodnosti za člane, ne da bi sodelovale v poslovni priložnosti. Young Living Business Builders uživajo vse ugodnosti, ki jih imajo preferencialne stranke, plus prednosti velikodušnega kompenzacijskega načrta Young Living z vpisom drugih v Young Living.

Za naročanje izdelkov preko njihove uradne strani Young Living morate najprej pridobiti svojo osebno številko. V nadaljevanju je opisan postopek. Za pridobitev svoje osebne številke, ki ga opravite samo enkrat.

POSTOPEK ZA PRODOBITEV SVOJE OSEBNE ŠTEVILKE

BECOME A MEMBER

Preverite, da je označen ☑Member (ki vam omogoča za vedno 24% popusta

V OKENCU Country izberite državo (SLOVENIA ) ter Language/jezik (English)
Označite krogec: I was referred by a member and have their ID numbers

SPONZOR ID

  • Pod Sponzor ID v prazno okence vpišite: 14936577

ENLOLLER ID

  • Pod Enroller ID v prazno okence vpišite: 14936577
  • “Vpišite še svoje osebne ter ostale podatke in kliknite Next

VPIŠITE SVOJE OSEBNE PODATKE

(Membership Information), podatke za vstop (Sign-In Information) ter označite pod (Commission Processing Information) krogec Individual. 

(Če imate podjetje in ste davčni zavezanec lahko izberete Business).

Pod Terms and Conditions označite kvadratek , da se strinjate s pogoji.
Kliknite Agree and Continue.


Ponudba začetnih paketov pri vpisu ni obvezna, je pa priložnost za nove člane, da prihranijo pri nakupu. Če pri vpisu ne želite izkoristiti priložnosti začetniškega paketa, kliknite Continue Without Starter Kit na dnu strani.

ČESTITAMO

Zdaj se nahajate v svojem profilu (Virtual Office). Kliknite Get Started.

Na levi strani kliknite My Account, kjer lahko vidite svojo ID številko (Member Number), ki jo potrebujete naslednjič pri vstopu v virtualno pisarno/svoj profil.

POMOČ PRI NAROČILU OZORIMA ZA VSTOP V SVOJ PROFIL

Vpišite svojo osebno številko in geslo, nato kliknite Log in Kliknite na Quick Order – ter izberite izdelke. Ko ste zaključili, kliknite Add to Cart. Preglejte, če so navedeni podatki pravilni, nato kliknite Check out. Vpišite svoje podatke. Vpišite podatke kreditne kartice. Preglejte in kliknite Submit order.

POSTANITE DISTRIBUTER