Prava lepota se skriva v majhnih, drobih vsakdanjih stvareh.


Ali ste pripravljeni odkrivati lepoto?

VSE KATEGORIJE

Naša kozmetika ponuja najboljše iz narave. Samo najboljši in najkvalitetnejši izdelki naravne kozmetike na enem mestu. Za odpravljanje vseh možnih težav s kožo in najboljša naravna nega kože. Naši izdelki vsebujejo izključno pristne sestavine.

Čopiči, pudri in ostali pribor

Paleta senčil

Maskara

Clean Beauty™

Več generacijam žensk je ličenje pomenilo nanašanje močnih, celo strupenih kemikalij na kožo. V zadnjih nekaj desetletjih pa se je načelo ‘čiste lepote’ razširilo skupaj z vsemi oznakami, ki sodijo zraven: brez parabenov, brez ftalatov itd. Kaj to sploh pomeni? Za linijo izdelkov za ličenje Savvy Minerals, ki jo izdeluje Young Living®, ste lahko popolnoma prepričani, da sodi v razred novega standarda čiste lepote – Clean Beauty™. Ker veste kaj hočete!

izdelki

savvy mineralsPrebrskaj vse

Podjetje je svetovno znano zaradi revolucionarnih in inovativnih patentiranih mešanic eteričnih olj za terapevtski nivo za vaš naravni življenski slog, ter veliko drugih izdelkov za dobro počutje. Linija Savvy Minerals. Izdelki so popolnoma naravni in učinkoviti.


V revoluciji čiste lepote smo vodilni, saj nismo zgolj odstranili vseh spornih sestavin, ki se na splošno uporabljajo v kozmetiki, ampak smo tudi podrobno preučili, kaj vaša koža v resnici potrebuje, da je negovana. To pomeni, da smo v svoji proizvodnji prepovedali še več sestavin od seznama 1.328 sestavin, ki jih prepoveduje Evropska unija. Izločili smo več kot 2.500 sestavin in celo nekatere ‘naravne’, ki jih uporabljajo druga kozmetična podjetja, ki sledijo konceptu ‘čistih’ ličil.

O SESTAVINAH

Ličila so za to, da poudarite svojo naravno lepoto, zato v izdelavi naših kozmetičnih izdelkov uporabljamo samo pristne sestavine.


VZAMI SI TRENUTEK ZASE IN RAZMISLI

Misliš, da nimaš časa za ličila? Še enkrat razmisli!


Tudi med sestanki, naročili, datumi predvajanja in še kaj več, vam Savvy Minerals podjetja Young Living ™ omogoča, da se v nekaj minutah ujemate t našimi izdelki. S to osnovno vadbo ličil in z našim setom čopičev za ličenje lahko dobite dodelan in naraven videz, tudi ko prespite budilko na dan velike predstavitve, dela ali kosila.


 

KREATIVNA MISEL

” Lepota je moč; nasmeh pa njen meč. “

IZDELKI

Verjamemo v življenje, svobodo in prizadevamo si za vse vrste notranje in zananje lepote! To pomeni, da vsi naši izdelki, ki jih lahko najdete tukaj ustrezajo vašemu krasnemu videzu in sijaju vašega obraza.

KVALITETA

Da bo tako, kot mora biti. Ste pripravljeni poskusiti nekaj vrednega? S pomočjo kakovostnih izdelkov in pristnih sestavin, spremeniš svoje telo v pravo mojstrovino.

NAŠA ZGODBA

Prizadevamo si izbrati prave izdeleke, ki vam bodo pomagali ohranjati svojo lepoto. Sijajna in zdrava koža in lep videz kažejo na zdravje in osebno nego ter da se počutite samozavestni in pristni ob uporabi teh izdelkov.

Začnimo skupaj avanturo!

Odrasli ljudje seveda radi damo nase. Na boljše ali na slabše. Če vase ne vlagamo veliko naporov v pridobivanje znanja, kot je lepota in če ne investiramo v svoj odnos do telesa in svojih čustev, v pomembne odnose lahko stagniramo ali pa se celo premaknemo nazaj in postajamo vedno bolj odtujeni in odmaknjeni od svoje naravne lepote in bistva. Naredite nekaj zase in se premaknite iz cone udobja.

VIDEO VSEBINA

Kako uporabljati Savvy Minerals na zreli koži?

Kako uporabljati Savvy Minerals Multitasker?

Čista lepota Savvy Minerals