terapevtski nivo

Obstaja pomembna razlika med olji, ki zgolj lepo dišijo in tistimi, ki delujejo na terapevtskem nivoju.

Neodvisna lobaratorijska testiranja dokazujej, da eterična olja Young living dosegajo in pogosto presegajo pogoje industrije. Kot zastopniki naravnih rastlinskih sredstev v podjetju Young Living vzdržujemo višje notranje standard, grajene na visoki stopnji lasnih meril jamstva kvalitete (Quality Assurance). Ta standard je Poznan kot terapevtski nivo (therapeutic-grade). Da bi eterično olje označili kot terapevtsko, mora biti pridobljeno na naraven nači, brez dodatnega predelovanja in prečiščevanja. Prav tako mora zadovoljiti specifične kriterije na štirih področjih: rastline, priprava, čistost in učinkovitost. 

rastline

Izdelki Young Living so izdelani iz izbranih rastlin, ki so vzgojene v izjemni prsti in požete ob natanko pravem času.

Priprava

V podjetju Young Living spoštujemo in upoštevamo stare in cenjene načine destilacije, zato se na vso moč trudimo, da bi ohranili “življensko energijo narave” na čim bolj naraven način. Pri destilaciji uporabljamo čisto gorsko vodo brez dodatkov in destilatorje iz nerjavečega jekla. destilacija poteka pri nizkih temperaturah in pod majnhnim pritiskom, da ohranimo učinkovine rastlin, ujamemo bistvo rastline in ohranimo kvaliteto olj.

čistost

Naši izdelki so 100% čisti, saj jih pridobivamo iz kvalitetnih rastlin in pridobivamo z natančnostjo. Eterična olja Young Living niso prijerena in ne vsebujejo kemikalij, pesticidov in težkih kovin.

učinkovitost

Da bi presegli svetovne standarde in izpolnili lastne visoke standard učinkovitosti, analiziramo profil fitokemikalij v eteričnih oljiih in s tem zagotovimo, da vsebujejo optimalno količino vsake ključne učinkovine rastline.