Terapijska razina

Važna je razlika između ulja koja samo lijepo mirišu i onih koja djeluju na terapijskoj razini.

Neovisna laboratorijska ispitivanja dokazuju da esencijalna ulja koja žive u mladosti dostižu i često premašuju industrijske uvjete. Kao predstavnici prirodnih biljnih proizvoda u tvrtki Young Living održavamo viši interni standard, izgrađen na visokoj razini kriterija kvalitete. Ovaj je standard poznat kao terapijski stupanj. Da bi se esencijalno ulje moglo označiti kao terapijsko, mora se dobiti na prirodan način, bez daljnje obrade i pročišćavanja. Također mora zadovoljiti posebne kriterije u četiri područja: biljke, priprema, čistoća i učinkovitost.

BILJE

Proizvodi Young Living izrađeni su od odabranih biljaka koje se uzgajaju na izuzetnom tlu i beru u točno pravo vrijeme.

Priprema

U Young Livingu poštujemo i poštujemo stare i cijenjene metode destilacije, pa činimo sve da očuvamo „životnu energiju prirode“ na najprirodniji mogući način. Za destilaciju koristimo čistu planinsku vodu bez aditiva i destilatore od nehrđajućeg čelika. destilacija se odvija na niskim temperaturama i pod niskim tlakom radi očuvanja aktivnih sastojaka biljaka, hvatanja esencije biljke i održavanja kvalitete ulja.

čistoća

Naši su proizvodi 100% čisti, jer ih dobivamo iz kvalitetnih postrojenja i dobivamo precizno. Eterična ulja Young Living nisu kvarljiva i bez kemikalija, pesticida i teških metala.

učinkovitost

Kako bismo premašili svjetske standarde i zadovoljili vlastiti visoki standard učinkovitosti, analiziramo profil fitokemikalija u esencijalnim uljima kako bismo osigurali da sadrže optimalnu količinu svakog ključnog aktivnog sastojka biljke.

Eternija - Trgovina in druge storitve