ULJA ZA SVAKI DAN

Uključite esencijalna ulja u svoju svakodnevnicu! Važno je da su esencijalna ulja Young Living terapijske vrijednosti uvijek pri ruci za upotrebu u vašem domu i obitelji. Kako bi olakšao početak rada, Young Living odabrao je devet najpopularnijih esencijalnih ulja i mješavina esencijalnih ulja za široku upotrebu. Isprobajte ih u svom svakodnevnom životu na različite načine.

ČIŠĆENJE ZRAKA

Esencijalnim uljima možemo otjerati neugodne mirise i riješiti se neželjenih bakterija u zraku. Poprskajte esencijalno ulje čišćenjem, poput limuna ili smjese za čišćenje, u dječju sobu. Smjesu Thieves koristite za uklanjanje plijesni. Ulja poput Thieves, Cleansers, Citrus Freshness i Peppermint mogu se koristiti u ovlaživaču zraka ili kapati na komadić vate i staviti u ventilator za zrak.

AROMATERAPIJA + MIRISI

Ugradite prskalicu u svaki proctor vašeg doma! Eterična ulja mogu se prskati za ublažavanje stresa, za probleme s dišnim sustavom, za podizanje energije, podizanje raspoloženja i za emocionalnu potporu. Dodajte nekoliko kapi paprene metvice ili smjese u kupku s boli. Na taj ćete način otpustiti napetost u mišićima ili smiriti um i tijelo. Dodajte svoje omiljeno esencijalno ulje, poput grejpa, u gel za tuširanje i stvorite vlastiti gel za tuširanje. Eterična ulja mandarine, limunske trave ili pelargonije pogodna su za mirisna zabava ili umirivanje djece. Stvorit ćete svečanu atmosferu mješavinom esencijalnih ulja božićnog duha, koju nakapate na šišarku ili štapić cimeta. Koristite Hrabrost ili Bijelu anđeliku za jačanje samopouzdanja i pozitivnog stava.

ČIŠĆENJE

Nekoliko kapi esencijalnih ulja, poput limuna, thieves, purification, možete dodati u perilicu posuđa ili perilicu rublja, u bočicu s raspršivačem ili u sredstvo za čišćenje kuće Young Living. Sredstvo za čišćenje možete koristiti za čišćenje raznih površina; za čišćenje pločica, za čišćenje zidova, linoleuma, pa čak i tepiha.

kuhinja

Čista esencijalna ulja poput ružmarina, origana, cimeta, zelene metvice mogu se koristiti u svakodnevnom kuhanju umjesto bilja, začina i pojačivača okusa. Koristite esencijalno ulje limuna za pripremu povrća s roštilja, dodajte paprenu metvicu u čaj, a omiljenu marinadu ili umak začinite esencijalnim uljem crnog papra.

prva pomoć

Mješavinu esencijalnih ulja Uklanjajte bol, nanesite na zahvaćene mišiće i umasirajte ili prekrijte vlažnim vrućim ručnikom. Utrljajte sredstvo za čišćenje u kožu i zaštitite se od uboda insekata. Lavanda ili oštećena koža ublažava se esencijalnim uljem lavande. Kapnite R.C smjesu na prsa i olakšajte disanje. Dodajte rimsku kamilicu u ljekovite masti za ublažavanje lakših ozljeda, posjekotina i ogrebotina. Umasirajte Di-Gize u trbuh kako biste uklonili želučane probleme. Za miran san kapnite 2-3 kapi Valerijane u kapsulu i ponesite s vodom.

njega kućnih ljubimaca

Utrljajte umirujuću i opuštajuću smjesu ili lavandu za pretjerano aktivne uši kućnih ljubimaca. Smilje i rimsku kamilicu koristite za ublažavanje manjih problema i ozljeda.

Eternija - Trgovina in druge storitve