VARSTVO OSEBNIH PODATKOV - GDPR

 • Lastnik in upravljalec spletnega mesta je www.eternija.com
 • Uradno ime podjetja: Eternija d.o.o
 • Sedež podjetja: Tržaška cesta 24A, Postojna
 • Zakoniti zastopnik: Eternija d.o.o

UPORABA, OBSEG, NAMEN HRANJENJA IN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

 • Vse vaše osebne podatke, ki jih prejemamo, hranimo in obdelujemo za namene tržnega obveščanja prek elektronske pošte, ohranjanja stika s strankami, pospeševanja prodaje, obveščanja o popustih ter profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Beležimo vse podatke in prikaze na strani posameznikov, kjer se te informacije prikazujejo. Ob poslanih elektronskih sporočilih, ki jih prejemamo, vse podatke obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov sami odločamo o nadaljnjem obveščanju.
 • Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletnega mesta za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila ter v primeru upravičenosti in posebnih akcij za posredovanje kupona za unovčenje.
 • Za namen obveščanja preko elektronske pošte hranimo naslednje podatke:

vaš elektronski naslov

ime

priimek

 • Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

HRANJENJE PODATKOV

 • Zbrani osebni podatki se hranijo na območju Republike Slovenije in jih v nobenem primeru ne posredujemo v druge države.

OBDOBJE HRAMBE

 • Zbrane osebne podatke posameznikov hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov s strani posameznika. Po posameznikovem preklicu soglasja njegove osebne podatke nemudoma trajno izbrišemo. V kolikor bi naše podjetje prenehalo z obratovanjem,bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni.
 • Osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega se obdelujejo. Po dosegi tega namena bodo osebni podatki izbrisani oziroma uničeni na drug ustrezen način.

KAKO VARUJEMO ZBRANE OSEBNE PODATKE

 • Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije, nikoli pa ne zahtevamo številk kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili na kakršenkoli način zlorabljeni. Spletna stran www.eternija.com gostuje na varnem spletnem strežniku Neoserv. Spletno mesto je zaščiteno s SSL certifikatom. SSL zakodira povezavo, zato zlonamerne osebe ali programi ne morejo prestreči podatkov, ki se prenašajo med spletno stranjo in obiskovalcem.
 • Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj navedene namene ter jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki vzdržujejo naše spletno mesto, zato podatki ostajajo znotraj podjetja. V skladu z zakonom se lahko vaši osebni podatki posredujejo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi bila podana uradna zahteva.

PRAVICE POSAMEZNIKA PRI UPRAVLJANJU OSEBNIH PODATKOV

 • V podjetju, se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki, zato vse zbirke osebnih podatkov vodimo, vzdržujemo, hranimo in nadzorujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ter posamezniku, katerega osebne podatke obdelujemo, zagotavljamo naslednje pravice (vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva sledeče):

vpogled,

popravek,

popoln izbris,

prenos drugemu ponudniku podobnih storitev,

prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

 • Zahtevo lahko pošljete preko našega e-poštnega naslova ali se obrnete neposredno na podjetje. Zahtevo pošljite na e-poštni naslov: eternija.shop@gmail.com
 • Posameznik ima pravico, da zoper upravljavca vloži pritožbo pri informacijskem pooblaščencu, če meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.
 • Zavezani smo spoštovati vašo zasebnost v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR).

V PRIMERU DODATNIH VPRAŠANJ SMO VAM NA VOLJO. S SPOŠTOVANJEM, Eternija d.o.o