Difuzor Rainstone™

270.08 Vklj. z ddv

  • Difuzor Rainstone™ Young Living je preplet najsodobnejše ultrazvočne tehnologije in tradicionalnega kitajskega rokodelstva ter uravnoteženo povezuje zemeljski element z elementom zraka – opojno in pomirjujočo meglico, bogato z eteričnimi olji. Vsak difuzor je narejen ročno iz vrhunske in redke vijolične gline, izkopane na manjšem območju Kitajske, po starodavnem rokodelskem postopku, ki se prenaša med generacijami že več kot tisoč let.
  • Izdelava difuzorja Rainstone traja 4 do 5 ur, saj vključuje več kot deset postopkov ročne izdelave, rokodelec pa potrebuje vsaj tri leta izkušenj, da lahko ustvari tako dovršen izdelek.
  • Difuzor Rainstone Young Living je trdne izdelave, eterična olja pa razpršuje z uporabo ultrazvoka pri 1,7 milijona valov na sekundo. Ima možnost nastavitve trajanja delovanja na 1, 2, 3, 6 in 8 ur ter se samodejno izklopi. Osvetlitev z mehko barvno svetlobo LED je možna v petih načinih (modra, rumena, vijolična, izmenično in brez osvetlitve). Ima ionizator z negativnimi ioni in daljinsko upravljanje. Zaradi elegantne oblike in umetelne ročne izdelave se uvršča med umetnine, saj lepo dopolnjuje različne notranje opreme ter v vsakem prostoru ustvari vabljivo in dišeče vzdušje.
" Uživajte v pridihu čiste blaženosti "

Na voljo po naročilu

Šifra: 5331502 Kategorija:
Eternija - Trgovina in druge storitve
error: Avtorske pravice pridržane !!