Gary’s True Grit Einkorn Flakes kosmiči

7.63 Vklj. z ddv

  • Privoščite si lep dan s sladkim hrustljavčkom! Gary’s True Grit Einkorn kosmiči so hranljiv jutranji obrok, nad katerim bo navdušena vsa družina. Narejeni so iz starodavnega žita in ovsenih kosmičev, so hrustljavi in rahlo sladkani s kokosovim sladkorjem. Prav tako vsebujejo veliko beljakovin, mineralov v sledovih in nižjo raven glutena kot hibridizirana, moderna pšenica. Če potrebujete idealen način, da napolnite vaše baterije pred napornim dnevom, ali skrivni nočni obrok, so Einkorn Flakes kosmiči najboljša izbira.
  • Z rahlo sladkim okusom, podobnim otrobom, in hrustanjem, ki ne izgine niti v mleku, vsebujejo Einkorn kosmiči naravno sladkobo in hrustljavost, ki bo zadovoljila celo družino.
  • Že od začetka Young Living linije izdelkov je Gary Young želel razviti kosmiče, ki jih bodo vsi oboževali – in Einkorn Flakes kosmiči so ravno to. Za hrustljavost kosmičev, ki ne postanejo mehki v vašem najljubšem mleku, je kriv premaz iz kokosovega sladkorja. Vsak kosmič je, namreč, minimalno premazan s kokosovim sladkorjem. Kosmiči imajo na tak način popolno količino sladkobe in ohranjajo vsak ugriz hrustljav skozi celoten obrok.
" Uživajte v pridihu čiste blaženosti "

Na voljo po naročilu

Šifra: 24360 Kategorija:
Eternija - Trgovina in druge storitve
error: Avtorske pravice pridržane !!