Gary’s True Grit Einkorn Flakes pahuljice

7.63 Vklj. z ddv

  • Priuštite si lijep dan sa slatkim hrskavim! Garyjeve pahuljice od istruga hranjivog su jutarnjeg obroka koji će oduševiti cijelu obitelj. Izrađene su od drevnih žitarica i zobenih pahuljica, hrskave su i lagano zaslađene kokosovim šećerom. Sadrže i puno proteina, minerala u tragovima i niže razine glutena od hibridizirane, moderne pšenice. Ako trebate idealan način da napunite baterije prije napornog dana ili tajnog noćnog obroka, pahuljice od Einkorn pahuljica najbolji su izbor.
  • S pomalo slatkastim okusom nalik mekinjama i hrskavom koja ni u mlijeku ne nestaje, Einkorn pahuljice sadrže prirodnu slatkoću i hrskavost koja će zadovoljiti cijelu obitelj.
  • Još od lansiranja linije proizvoda Young Living, Gary Young želi razviti pahuljice koje će svi obožavati – a pahuljice od Einkorn pahuljica upravo su to. Premaz od kokosovog šećera kriv je za hrskavost pahuljica, koje u vašem omiljenom mlijeku ne postanu mekane. Svaka je pahuljica zapravo minimalno presvučena kokosovim šećerom. Pahuljice tako imaju savršenu količinu slatkoće i drže svaki zalogaj hrskavim tijekom obroka.
" Uživajte v pridihu čiste blaženosti "

Na voljo po naročilu

Šifra: 24360 Kategorija:
Eternija - Trgovina in druge storitve
error: Avtorske pravice pridržane !!