Profesionalna torbica za ličenje in kozmetiko

40.06 Vklj. z ddv

  • Material: Zunanje trpežno visoko kakovostno PU usnje – vodoodporno in enostavno za čiščenje. Podloga iz poliestra – gladek in prijeteno na dotik. Notranji snemljivi ločilnik in zelo zaščitna vgrajena pena – odlična zaščita. Zlati zgornji dvojni z zadrgo – širok dostop.
  • Humanity Wide Open Design: Človeško oblikovanje notranjosti – lahko preuredite snemljive gobice, ki ustrezajo vašim potrebam. Dvojno zapiranje z zadrgami omogoča hitro nalaganje in enostaven dostop. Preprosta in hkrati kreativna kozmetična torba za ličila ...
  • Prilagodite torbico svojim potrebam: Vso kapaciteto, ki je v notranjost lahko razdelite na 7 skupin, ločite in organizirate vso svojo kozmetiko, orodja za ličenje, nakit,  dodatke, vse v ENI prenosni torbici.
  • Prenosni kovček: Ličite se kjerkoli, kot nalašč za hitra in službena potovanja, idealeno za na pot. Lahko bi ga uporabili samo za organizacijo kozmetike / ličil v svojem domu ali ko greste na pot.. Popolno darilo za rojstni dan za mamo, ženo, sestro, punco, prijateljico ali hčerko.
  • Dimenzije torbice so: 26 x 24 x 9,5 cm / 10,2 x 9,4 x 3,7 palcev, velike velikosti in dovolj prostora, da lahko prenesete vse vaše nujne stvari s seboj. Posebej zasnovan za ženske in dekleta.
" Uživajte v pridihu čiste blaženosti "

Ni na zalogi

Šifra: B07F2YZ434 Kategorija:
Eternija - Trgovina in druge storitve
error: Avtorske pravice pridržane !!