Shutran

119.60 Vklj. z ddv

  • Shutran je mešanica eteričnih olj za večjo moč – posebej zasnovana za moške, ki želijo okrepiti občutek moškosti in samozavesti. Njen navdihujoč vonj je všeč tako moškim kot ženskam, in čeprav se uporablja kot toaletna vodica, Shutran ne vsebuje nobenih sintetičnih sestavin. Nasprotno, vsebuje samo čista eterična olja, vključno z eteričnim oljem srebrne smreke Idaho Blue Spruce, ki je na voljo samo pri Young Livingu in deluje osvežujoče in krepčilno tako za telo kot duha.
  • Mešanica Shutran je posebej oblikovana za moške in že nekaj kapljic nam lahko pomaga preživeti naporen delovni dan ali popestri poseben večer.
" Uživajte v pridihu čiste blaženosti "

Na voljo po naročilu

Šifra: 483510 Kategorija:
Eternija - Trgovina in druge storitve

Shutran

119.60 Vklj. z ddv

  • Shutran je mješavina esencijalnih ulja za veću snagu – posebno dizajnirana za muškarce koji žele ojačati osjećaj muškosti i samopouzdanja. Njegov nadahnjujući miris sviđa se i muškarcima i ženama, a iako se koristi kao toaletna voda, Shutran ne sadrži nikakve sintetičke sastojke. Naprotiv, sadrži samo čista esencijalna ulja, uključujući esencijalno ulje plave smreke Idaho, koje je dostupno samo u tvrtki Young Living i djeluje osvježavajuće i okrepljujuće na tijelo i um.
  • Mješavina Shutran posebno je dizajnirana za muškarce i samo nekoliko kapi može nam pomoći da provedemo naporan radni dan ili začiniti posebnu večer.
" Uživajte v pridihu čiste blaženosti "

Na voljo po naročilu

Šifra: 483510 Kategorija:
Eternija - Trgovina in druge storitve
error: Avtorske pravice pridržane !!