Zakaj razprševati eterična olja po zraku?

  • Eterična olja čudovitih arom za čiščenje zraka in nevtralizacijo plesni, cigaretnega dima in podobno. Če želite izboljšati svoje okolje ali prostor, potem morate izkusiti pomirjujoče učinke in učinke uravnovešanja čustev nekaterih eteričnih olj, ki jih najdete na spletni strani.
  • Ali bi radi doživeli stimulativne, poživljajoče učinke eteričnih olj?
  • Ko se eterična olja razpršijo, se molekule razgradijo v izredno fino meglico, s katero se delci prenašajo po zraku in v njem dalj časa lebdijo. Z uporabo eteričnih olj ne samo zmanjšamo bakterije in plesen ter izboljšamo vonj v zraku, ampak lahko izredno koristijo tudi tistim, ki jih vdihujejo. Razpršena olja vonjav ne zgolj prekrijejo, ampak dejansko spremenijo strukturo molekul, ki ustvarjajo neprijetne vonjave. Prav tako povečujejo in spreminjajo kisik ter vibracijo oz. frekvenco prostora. Raziskave na ameriški univerzi Weber State University so pokazale, da eterična olja uničujejo mikroorganizme v zraku. Raziskave prav tako kažejo, da lahko s hladnim razprševanjem nekaterih olj zmanjšamo bakterije, glive, plesni in neprijetne vonjave v zraku.
  • Naša posebej pripravljena eterična olja ali mešanice sproščajo um in telo, razbremenijo napetosti in očistijo um negativnih misli. Vse to lahko izboljša koncentracijo, budnost in duševno jasnost. Vse to pa je izredno pomembno za vaše zdravje in dobro počutje.

POMEMBNO OBVESTILO

Metoda Electro Light/Ning Healing.

  • Priporočam vam, da preden začnete uporabljati eterična olja, vedno preberite SPLOŠNE PREVIDNOSTNE UKREPE. Tu je prostor za nasvete, ki vam olajšajo življenje. Metoda Electro Light/Ning Healing vam ponuja nekaj zelo preprostih naravnih nasvetov in opisov. Biti moramo proaktivni pri raziskovanju in pogovoru s kvalificiranimi aroma terapevti ali drugimi posamezniki, ki se usposabljajo za uporabo eteričnih olj in alternativo. Vse informacije, opisane tukaj, so plod raziskovanj in uvidov posameznikov.

 

Dodaj odgovor

error: Avtorske pravice pridržane !!